Jul på Kvikmarken

Når mørket er mørkest, tænder vi lys og hygger!December måned er fyldt med magi og forventninger. Der tændes levende lys i klasserne, hvor pakkeleg og nissevenner får lov til at sprede glæde, blandt store og små.Klippe-klister-dag

Det hele begynder den første skoledag i december. Eleverne synges ind til klippe-klister-dag af lærerkoret, og der bydes på en kop varm kakao, som kan tages med videre ind i klasserne. Dagen igennem bliver der flettet og limet og klippet til den helt store guldmedalje – til klasseværelser og til fællesarealer. Dagen afsluttes i idrætssalen, hvor vi endelig kan synge julesange.Lucia

På Kvikmarken, har vi som de fleste andre skoler også nuppet den italienske tradition med Lucia-optog. Hos os er det 5. klasserne, der står for det smukke optog, der foregår i idrætsalen. Det er også denne dag, at 5. klasserne rister deres lærere med en “tossesang”.Juleteater

Hos os er det 4. y der står for juleteater.  Der arbejdes i måneden op til med at øve replikker og sange samt med at finde modet frem. Først spiller de for forældre og senere for hele skolen.
Sidste skoledag inden juleferien

Nu kan vi næsten ikke vente længere. Denne dag, summer hele skolen af spænding og forventning til både julen og en velfortjent ferie. Der hygges i alle klasser og nogle spiser fælles morgenmad, mens andre spiller bingo. Inden vi skilles, samles vi alle i salen, hvor 2. klasserne traditionen tro synger “på loftet sidder nissen”, Ea læser et juleeventyr, musikvalgfagsholdene spiller nogle af de lidt mere moderne julenumre, og selvfølgelig synger vi fællessang. Skoledagen slutter kl. 11.00 og SFO’en kl. 12.