Sensommermarked

Sommeren er forbi nu og den er nærmest fløjet afsted….

 

Men vi nåede heldigvis lige at få sensommermarkedet med.

 

I to lange skoledage, knoklede alle på, for at stable det årlige sensommermarked på benene. Der blev hamret og savet, sunget og danset, tegnet og bygget og så blev der bagt en hel masse lækre kager. Vi svedte meget, men havde det heldigvis også sjovt imens det stod på.

 

Det hårde slid var ikke forgæves, for fremmødet var så fint og det så ud til at alle hyggede. Skyerne var venlige, så vi gik tørskoet gennem eftermiddagen, hvor der var gang i rigtig mange forskellige aktiviteter – lige fra hestevæddeløb og indiske fristelser, til følebod og spøgelseshus og en hel masse andet sjov derimellem.

 

Tak for det flotte fremmøde – vi glæder os allerede til næste Sensommermarked.