9. Klassernes sidste skoledag

Tirsdag d. 28. maj løb 9. klassernes sidste skoledag af stablen. Som altid blev 9. klassernes sidste dag på skolen fejret i stor stil. Ikke kun af dem selv, men med deltagelse af alle skolens elever og medarbejdere. 

Elever fra bg. – 8. klasse stod forventningsfuldt og ventede på de ældste klassers ankomst til skolen kl. 10.00. Da de udklædte 9. klasseselever ankom, blev der øjeblikkeligt uddelt karameller, og vand, i store mængder. Da skolens afgangsklasser samlede sig på den store trappe, stimlede skolens øvrige elever sig hurtigt sammen, i håbet om at få samlet et par karameller. 

Herefter blev der afholdt afgangsshow i idrætssalen, hvor både 9.X og Y, havde forberedt shows med indslag, der indeholdt alt fra vemodige videodagbøger til sjove nomineringer af skolens øvrige elever og personale.

Efter frokost blev den traditionelle rundboldkamp mod lærerne afholdt. Igen i år, viste eleverne fra 9. klasse, at deres kondition er langt bedre end personalets.

Dagen blev afsluttet med den frivillige, fælles vandkamp, hvor man sagtens kunne regne med at være gennemblødt, hvis man var tilstede på boldbanen.

Dagen var i sandhed en festdag, og vi fik sagt “farvel” til vores to afgangsklasser med manér.