Fastelavn

Fastelavn:

Traditionen tro blev fastelavn afholdt på Kvikmarkens Privatskole. Hele skolen deltog i en dag fyldt med hygge, udklædning, lege og tøndeslagning.

I indskolingen var dagens højdepunkt, ud over tøndeslagning i idrætssalen, elevernes catwalk. Hver elev gik catwalk foran kammerater fra indskolingen, og deres flotte udklædninger blev bedømt af lærerne. Bagefter var det selvfølgelig lærernes tur til at gå catwalk, og blive bedømt af eleverne. Derudover gik dagen med hygge og lege i klasserne.

På mellemtrinnet forløb dagen med forskellige lege og konkurrencer, på tværs af klasserne. Der blev bl.a. dystet i snørrebåndsspisning og i en quiz om fastelavn, som eleverne på forhånd havde læst op på. Sidst på dagen blev kattekonge og –dronning selvfølgelig fundet, og slikket i tønderne blev spist.

 

Udskolingen fejrede dagen ved at slå katten af tønden i den regnfulde skolegård, hvorefter de tog en tur i biografen, for at se den oscarvindende dramakomedie ”Green Book”.