Sensommermarked

Endnu engang skinnede solen over kvikmarkens sensommer marked og også i år blev det en bragende succes. Lørdag morgen, den sidste weekend i august, summede skolegården af liv, grin og børn, der havde travlt med at forberede boder til årets sensommermarked. Fulde af forventning stillede skolens børn bl.a. Kagebod, svampekast, lykkehjul og åben scene klar, til de mange søskende, forældre og bedsteforældre. Kl. 10, var alt klappet og klart og markedet kunne åbne. Over alt var der gang i boder, både med ting man kunne prøve, mad boder og det traditionsrige kagebord. To gange i løbet af dagen optrådte flere af skolens børn på åben scene til stor glæde for de mange gæster. Vi havde en fantastisk dejlig dag og glæder os allerede til sensommermarkedet i 2019.
Sensommer1
Sensommer2
Sensommer4