5.X opfører efterårsteater

 

5.X havde i flere uger øvet dette års efterårsteater. Torsdag d. 2/11 og fredag d. 3/11 kulminerede det hårde arbejde i premieren for hhv. forældre og resten af skolen. Fredag var hele skolen samlet i salen for, i fællesskabets ånd, at opleve og bakke op om det hårde arbejde som 5.X har lagt i stykket.

Krimi-komedien udspillede sig på en helt almindelig dansk skole, hvor Agathe kommer til som ny elev i 6.Q.
Sammen med Agathe blev vi introduceret for klassens forskellige personligheder – og ikke mindst lærerstabens, som spændte lige fra den strikse matematiklærer, hr. Møller, den forvirrede klasselærer og den heavy-metal-interesserede musiklærer, Mørch, som kaldte sin guitar for en økse. Eleverne var lidt skræmte af ham, og han var derfor også den første, der blev mistænkt, da man fandt skoleinspektøren dræbt af en økse i hovedet.
Opklaringen blev ikke lettere af, at sekretæren blev nødt til at vente med at ringe til politiet, fordi hendes neglelak ikke var helt tør. De gode betjente ankom, men det blev de kvikke elever, der afslørede hr. Møller som morderen.

Skæg og ballade blandet med karikerede hverdagsfigurer i skolen, gjorde at salen blev fyldt med latter og at alle følte sig godt underholdt.

Tak til 5.X for et velopført teaterstykke!

IMG_2082
IMG_2079