Motionsdage på Kvikmarken

 

Traditionen tro blev der igen i år afholdt tre motionsdage inden efterårsferien. Skolens tre afdelinger var alle tre dage fysik aktive, på hver sin måde, både sammen og hver for sig.

Onsdag blev det snart obligatoriske løb i Hareskoven afholdt for hele skolen, hvor elever fra bg – 8. klasse, skulle forsøge at undgå at få ”stjålet” deres ”haler” af 9. klasses elever og lærere. Selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, havde alle elever en god dag, hvor der blev løbet, grint og forbrændt energi.  6.X og 4.Y var dagens vindere, da det var disse klasser der fik ”stjålet” færrest haler – Stort tillykke!

 

IMG_1886
IMG_2012
IMG_1966
IMG_1903
IMG_1909

 

Torsdag og fredag så programmerne forskellige ud for hver afdeling. Indskolingen var i Gyngemosehallen og lave forskellige aktiviteter, der satte gang i de mindste børns blodomløb. Fredag var mere konkurrencepræget i form af ”Mini-OL” på skolen.

Mellemtrinnet fik torsdag afholdt ”Mini-OL”, hvor alle klasser dystede mod hinanden i forskellige discipliner, og fredag stod den på kids-volley-turnering i idrætssalen, hvor 6.X løb med sejren, i både pige- og drengerækken.

Udskolingen tog deres version af volley-turneringen torsdag i Kildeskovshallen, hvorimod fredag blev brugt på stjerneløb i Hareskoven.