Politikerbesøg på Kvikmarkens Privatskole

Mandag d. 28. august fik vi fornemt besøg af bl.a. tidligere minister, Sofie Carsten Nielsen  og formanden for Børne- og Undervisningsudvalget i Gladsaxe Kommune, Claus Wachmann samt byrådskandidat (KV 2017), Christina Falkberg.

Fra skolens deltog: Michael Trinskjær, Elin Emborg Sørensen og Claus Patuel Rasmussen fra skolens bestyrelse og Per Toni Hansen og Michael Hauberg-Zittlau fra skolens ledelse.

Formålet med mødet var at udveksle tanker og idéer om privatskolernes situation – både lokalt og på landsplan. Og mange emner og temaer blev diskuteret: tilskud til de private skoler, integration, de private skolers sociale ansvar, Kvikmarkens Privatskoles samarbejde med Gladsaxe Kommune m.m..

Politikerne lyttede og tog vores synspunkter med videre til arbejdet båd i Byråd og Folketing.